Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g1599g3517kcal175.9g143.9g255.8g3.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1999g700kcal32g137.9g2g28g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 280g136kcal3.3g26.5g0.5g4.4g
Suolapähkinä 8g48kcal2g0.8g4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g10154kcal434.6g674.2g645.6g75.2g
Valittu annoskoko5184g5077kcal217.3g337.1g322.8g37.6g
Annoskoko puolitettuna2592g2539kcal108.7g168.6g161.4g18.8g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125