Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi960g6912kcal9.6g9.6g768g0g
Sokeri 1248g5066kcal0g1246.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 1056g1506kcal132g3.2g108.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g1920g11155kcal420.5g182.4g971.5g199.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g49278kcal1124.2g2884g3695.4g399.4g
Valittu annoskoko5184g24639kcal562.1g1442g1847.7g199.7g
Annoskoko puolitettuna2592g12320kcal281.1g721g923.9g99.9g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606