Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2173g15862kcal21.7g21.7g1738.3g0g
Sokeri 616g2501kcal0g615.5g0g0g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.3g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1931g6627kcal196.8g1352g23.2g67.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g77g309kcal0g76.5g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)338g740kcal1g179.8g0.7g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g52248kcal444g4527.6g3524.4g146.4g
Valittu annoskoko5184g26124kcal222g2263.8g1762.2g73.2g
Annoskoko puolitettuna2592g13062kcal111g1131.9g881.1g36.6g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591