Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3606g1040kcal36.1g165.9g10.8g64.9g
Vehnälese 54g123kcal7.2g8.3g2.4g20.3g
Vesi721g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g361g1226kcal7.2g10.8g126.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu433g545kcal47.6g1.3g38.9g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g9g36kcal0.2g8.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g5942kcal196.6g390g356.6g170.4g
Valittu annoskoko5184g2971kcal98.3g195g178.3g85.2g
Annoskoko puolitettuna2592g1485kcal49.2g97.5g89.2g42.6g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060