Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 323g1181kcal33.8g241.6g3.3g17.1g
Kananmuna kuoreton 710g1012kcal88.7g2.1g72.7g0g
Sipuli (kuorittu)516g139kcal6.7g24.8g1g8.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2581g4284kcal490.3g0g258.1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g1032g2818kcal206.5g10.3g216.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g18918kcal1655.6g565g1104g52.8g
Valittu annoskoko5184g9459kcal827.8g282.5g552g26.4g
Annoskoko puolitettuna2592g4729kcal413.9g141.3g276g13.2g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368233