Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1504g1915kcal324.2g0g67.7g0g
Sipuli kuivattu 58g157kcal6g20.2g0.9g20.2g
Fenkoli, annos 100g16g5kcal0.2g1.2g0g0.5g
Korianteri, annos 10g16g3.2kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Chili, jauhettu (), annos 6g8g28kcal1g4.4g1.3g2.7g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g576g161kcal6.3g27.6g2.3g17.3g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g1440g576kcal30.2g97.9g5.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1280g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow192g729kcal12.7g18.4g67.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g7150kcal761.8g340.6g290.6g99.2g
Valittu annoskoko5184g3575kcal380.9g170.3g145.3g49.6g
Annoskoko puolitettuna2592g1788kcal190.5g85.2g72.7g24.8g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521