Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 454g289kcal2.3g53.6g1.8g20.4g
Porkkana 1204g394kcal7.5g66.9g2.4g30.7g
Peruna, vanha, kuorittu 984g749kcal18.5g152.5g2g9.8g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g398g1502kcal120.8g231.7g10.3g9.5g
Grahamjauho 312g1024kcal33g189.6g6.9g30.9g
Ruokasuola jodioitu 53g1.4kcal0.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1514g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g76g57kcal0.8g13.6g0.2g0g
Flora culinesse189g1401kcal0g0g155.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g10834kcal366.4g1415.8g357.6g202.6g
Valittu annoskoko5184g5417kcal183.2g707.9g178.8g101.3g
Annoskoko puolitettuna2592g2709kcal91.6g354g89.4g50.7g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237