Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 974g3342kcal99.2g681.7g11.7g34.1g
Sokeri 255g1034kcal0g254.5g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 659g914kcal82.4g2g64.6g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 300g1590kcal0g0g179.8g0g
Kaurajuoma, GoGreen2997g1199kcal30g179.8g30g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g16156kcal423.2g2236g572.2g104.2g
Valittu annoskoko5184g8078kcal211.6g1118g286.1g52.1g
Annoskoko puolitettuna2592g4039kcal105.8g559g143.1g26.1g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526