Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1659g5805kcal220.6g1127.8g39.8g63g
Sokeri 723g2935kcal0g722.2g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)1488g491kcal49.1g67g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g638g4593kcal6.4g6.4g510.3g0g
Neilikka, annos 4g17g62kcal0.6g13.5g0.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g64g198kcal7g38.3g4.5g17.9g
Siirappi 595g1795kcal0.6g441.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g31757kcal568.6g4832.8g1110.4g161.8g
Valittu annoskoko5184g15879kcal284.3g2416.4g555.2g80.9g
Annoskoko puolitettuna2592g7939kcal142.2g1208.2g277.6g40.5g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450