Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g38g218kcal8.2g7.5g19g0g
Voi 60% rasvaa 26g143kcal0.2g0.1g16g0g
Liivatelehti, gelatiini150g523kcal128.3g0g0.1g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa38g210kcal3g13.9g15.7g4.5g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g38g192kcal3.3g10.9g15g2.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g75g191kcal4.4g2.4g17.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka38g140kcal0.4g34.5g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl112g405kcal2.2g3g42.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g4043kcal300g144.6g252.8g13.4g
Valittu annoskoko519g2021kcal150g72.3g126.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna260g1011kcal75g36.2g63.2g3.4g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190