Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)112g389kcal13.5g79.8g1.8g9.2g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen225g270kcal40.5g2.7g13.5g0.4g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia56g84kcal9.6g0g5.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.6g15kcal0.7g0.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1647kcal132.8g190.8g43.8g23.2g
Valittu annoskoko520g824kcal66.4g95.4g21.9g11.6g
Annoskoko puolitettuna260g412kcal33.2g47.7g11g5.8g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.4g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927