Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)56g195kcal11.8g0.6g16.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]38g124kcal10.1g0g9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g146g50kcal2g8.8g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.3g1.5g4.3g
Kuivahiiva, annos 11g4.1g15kcal1.9g1.6g0.2g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1039g1619kcal76.6g196g55.6g9.2g
Valittu annoskoko520g810kcal38.3g98g27.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna260g405kcal19.2g49g13.9g2.3g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.9g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744