Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Punajuuri 58g22kcal0.6g4g0.1g1.5g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g44g114kcal11.8g0g7.4g0g
Cashewpähkinä 29g168kcal5.8g5.5g13.5g1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g146g175kcal5g5.3g14.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1889kcal135.2g29.6g135.6g5g
Valittu annoskoko520g945kcal67.6g14.8g67.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna260g472kcal33.8g7.4g33.9g1.3g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853