Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)44g137kcal5.2g27.6g0.7g4.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 219g281kcal45.4g0g10.9g0g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 4.6g5kcal0.4g0.7g0g0.1g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)22g35kcal1.7g0.9g2.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Arla Apetina Feta 3%13g14kcal2.4g0.3g0.4g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g8.7g25kcal4.4g3g0.1g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaatti 109g25kcal0.6g3.8g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1039g1190kcal122.4g83g40.4g15.8g
Valittu annoskoko520g595kcal61.2g41.5g20.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna260g298kcal30.6g20.8g10.1g4g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550