Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka150g17kcal1.7g1.7g0.3g1.5g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Seiti, pakasteena - Findus150g105kcal24g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1039g283kcal52.6g11.2g1.8g6.2g
Valittu annoskoko520g142kcal26.3g5.6g0.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna260g71kcal13.2g2.8g0.5g1.6g
Arvot/100g100g27kcal5.1g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750