Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3504g841kcal42g119.1g7g73.6g
Paprika, punainen420g108kcal3.8g19.3g1.7g8.4g
Porkkana 114g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen701g974kcal133.1g0g49g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)280g342kcal6.2g76.2g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10388g4604kcal371.6g441.8g117.4g174.2g
Valittu annoskoko5194g2302kcal185.8g220.9g58.7g87.1g
Annoskoko puolitettuna2597g1151kcal92.9g110.5g29.4g43.6g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741