Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen401g132kcal13.2g19.6g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio401g561kcal11.2g26g48.1g0g
Kirjolohifilee 1001g1655kcal167.7g0g110.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaattisose tomaattipyree 140g107kcal6.3g18.1g0.3g1.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g90g59kcal6.8g8.1g0.5g0.1g
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g120g19kcal0.8g3.6g0.1g2.4g
Peruna, keskikokoinen 60g601g360kcal9g78.1g0.6g5.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 200g348kcal35.3g0g23.1g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10392g6614kcal508.8g327g367g27g
Valittu annoskoko5196g3307kcal254.4g163.5g183.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna2598g1653kcal127.2g81.8g91.8g6.8g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890