Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7.9g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Margariini 60%, kultarypsi 6.3g33kcal0g0g3.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 4.2g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tonnikala öljyssä 5.8g11kcal1.6g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.4g25kcal1.9g0g1.9g0g
Kevytkerma13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g254kcal11.4g12.6g17.6g0.6g
Valittu annoskoko52g127kcal5.7g6.3g8.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g64kcal2.9g3.2g4.4g0.2g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726