Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g14g52kcal0.6g4.4g3.5g0.5g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja14g11kcal2.4g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.2g9kcal0.8g0g0.6g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g146kcal7.6g9g8.4g1g
Valittu annoskoko52g73kcal3.8g4.5g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g37kcal1.9g2.3g2.1g0.3g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.6g8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674