Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)11g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g7g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g5.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 11g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g83kcal5.6g8g3g1g
Valittu annoskoko52g42kcal2.8g4g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g21kcal1.4g2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.7g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185