Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 19g15kcal0.4g3g0g0.2g
Lanttu 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g65kcal3.4g7.4g2g0.8g
Valittu annoskoko52g33kcal1.7g3.7g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g16kcal0.9g1.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877