Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Raparperi, tuore16g4.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g205kcal3.8g36.2g4.4g1.2g
Valittu annoskoko52g103kcal1.9g18.1g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g51kcal1g9.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g198kcal3.7g34.8g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669