Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 20g11kcal0.3g2.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7g25kcal2g0.1g1.9g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g169kcal10.4g5.6g12g0.4g
Valittu annoskoko52g85kcal5.2g2.8g6g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g42kcal2.6g1.4g3g0.1g
Arvot/100g100g163kcal10g5.4g11.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023