Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2.9g10kcal0.4g0g0.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g9g22kcal1g1.6g1.5g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g81kcal3.2g7g4.8g0.2g
Valittu annoskoko52g41kcal1.6g3.5g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g20kcal0.8g1.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3.1g6.7g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337