Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g18g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.8g6.2kcal0.1g1.3g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.8g1.5kcal0.3g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g87kcal6.2g3.8g4.8g1g
Valittu annoskoko52g44kcal3.1g1.9g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g22kcal1.6g1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g84kcal6g3.7g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135