Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g16g25kcal3.4g0g1.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g92kcal8.2g8.4g2.2g1g
Valittu annoskoko52g46kcal4.1g4.2g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal2.1g2.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g89kcal7.9g8.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839