Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,318g12kcal2g0.8g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Hermesetas, annos 5g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml3.6g0.8kcal0.3g0g0g0g
Kookoshiutale 1.8g12kcal0.1g0.1g1.2g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 15g40kcal0.3g0.4g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g164kcal8.4g2.6g13.2g0.6g
Valittu annoskoko52g82kcal4.2g1.3g6.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g41kcal2.1g0.7g3.3g0.2g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.5g12.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512