Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali27g5.8kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 7.3g17kcal1.4g0g1.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.7g7.6kcal0.1g0.1g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g65kcal3.8g3g4.2g1.2g
Valittu annoskoko52g33kcal1.9g1.5g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g16kcal1g0.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g63kcal3.7g2.9g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051