Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g7.3g32kcal0.3g0.2g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g196kcal0.6g31.8g6.8g0g
Valittu annoskoko52g98kcal0.3g15.9g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna26g49kcal0.2g8g1.7g0g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113