Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g22g62kcal3.1g0.1g5.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g2g7.5kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g188kcal7.4g6g14.6g0.4g
Valittu annoskoko52g94kcal3.7g3g7.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g47kcal1.9g1.5g3.7g0.1g
Arvot/100g100g180kcal7.1g5.8g14g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982