Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Munakoiso 18g3.9kcal0.1g0.5g0g0.4g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow22g79kcal2.6g16.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g210kcal5.8g34.8g4.6g0.8g
Valittu annoskoko52g105kcal2.9g17.4g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g53kcal1.5g8.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.5g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368