Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 7.5g8kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 13g13kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Salaatti, jäävuori tuore6.2g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 12g12kcal2.6g0g0.2g0g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g8.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g76kcal7g8.8g0.8g1.8g
Valittu annoskoko52g38kcal3.5g4.4g0.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna26g19kcal1.8g2.2g0.2g0.5g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.5g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211