Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.5g4kcal0.2g0.7g0g0g
Spagetti Myllyn Paras14g48kcal1.8g9.6g0.2g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g3.1g10kcal1.6g0.9g0g0.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g204kcal8.4g25g7.4g2.2g
Valittu annoskoko52g102kcal4.2g12.5g3.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g51kcal2.1g6.3g1.9g0.6g
Arvot/100g100g196kcal8.1g24g7.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569