Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g17g21kcal2.5g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g6.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g6.2g24kcal0.7g4.1g0.4g0.4g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g6.2g6.8kcal1.5g0.1g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%4.2g12kcal1.2g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g142kcal12g10.4g6g1g
Valittu annoskoko52g71kcal6g5.2g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal3g2.6g1.5g0.3g
Arvot/100g100g136kcal11.5g10g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113366