Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g25g32kcal3.7g0g2.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1.8g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g125kcal9.6g5.2g8g0.8g
Valittu annoskoko52g63kcal4.8g2.6g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g31kcal2.4g1.3g2g0.2g
Arvot/100g100g120kcal9.2g5g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422