Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra38g30kcal6.4g0.4g0.4g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g1.9g11kcal0.4g0.2g1g0.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g2.8g16kcal0.5g0.2g1.4g0.3g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g197kcal16g1.6g14.2g1g
Valittu annoskoko52g99kcal8g0.8g7.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g49kcal4g0.4g3.6g0.3g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136