Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 7.8g10kcal1.7g0g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Maissi, pirkka1.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Papu, ohut vihreä, pirkka2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g57kcal4g4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko52g29kcal2g2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g14kcal1g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.8g3.8g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942