Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Tumma makarooni (Torino)8.4g30kcal1.4g5.4g0.2g0.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 7.8g8.1kcal0.3g1.4g0.1g0.2g
Ketsuppi 1.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g132kcal8.2g14.8g4g1.4g
Valittu annoskoko52g66kcal4.1g7.4g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g33kcal2.1g3.7g1g0.4g
Arvot/100g100g126kcal7.9g14.2g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069