Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 7.5g23kcal2.1g0.2g1.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Siirappi 2.6g7.9kcal0g1.9g0g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Rusina 1.5g4.4kcal0g0.9g0g0.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 1.6g5.5kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g110kcal5.4g14.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko52g55kcal2.7g7.2g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g28kcal1.4g3.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5.2g13.8g3.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428