Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g9g38kcal0g9.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta9g33kcal1.2g6.4g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g19g6.4kcal0g1.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g225kcal4.4g34.8g7.2g1.2g
Valittu annoskoko52g112kcal2.2g17.4g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g56kcal1.1g8.7g1.8g0.3g
Arvot/100g100g215kcal4.2g33.3g6.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210