Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy17g90kcal1.3g5.4g7.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.1g42kcal1.5g0.5g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g386kcal11.8g12g32.4g0g
Valittu annoskoko52g193kcal5.9g6g16.2g0g
Annoskoko puolitettuna26g97kcal3g3g8.1g0g
Arvot/100g100g369kcal11.3g11.5g31g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478