Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse5.7g42kcal0g0g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Mustikka metsä- 10g4.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g290kcal4.8g41.4g11g1.6g
Valittu annoskoko52g145kcal2.4g20.7g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g73kcal1.2g10.4g2.8g0.4g
Arvot/100g100g277kcal4.6g39.5g10.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644