Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka35g30kcal6.3g0g0.5g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g3.2g1kcal0g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g154kcal13.2g1.4g10.8g0g
Valittu annoskoko52g77kcal6.6g0.7g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna26g39kcal3.3g0.4g2.7g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.3g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850