Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)8.6g30kcal1.4g5.5g0.2g0.5g
Paistijauheliha, snellman13g21kcal1.5g0g1.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 22g10kcal0.7g1g0.3g0g
Kananmuna, keitetty 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g177kcal10.2g13.2g8g1g
Valittu annoskoko52g88kcal5.1g6.6g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g44kcal2.6g3.3g2g0.3g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.6g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334