Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.8g14kcal0.7g0.4g0.8g1.1g
Sokeri 29g119kcal0g29.2g0g0g
Siirappi 2.5g7.5kcal0g1.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g420kcal2g65.6g16g2.2g
Valittu annoskoko52g210kcal1g32.8g8g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g105kcal0.5g16.4g4g0.6g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.6g15.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297