Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g4.4g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kermaviili Ingman 10%14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g1.4g3.5kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 29g66kcal5.5g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g196kcal13.8g5.2g13.6g0.4g
Valittu annoskoko53g98kcal6.9g2.6g6.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g49kcal3.5g1.3g3.4g0.1g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745