Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.7kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki7.8g7.1kcal1.2g0.2g0.2g0g
Sipuli kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.3g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g90kcal5.8g7g4g1.2g
Valittu annoskoko52g45kcal2.9g3.5g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal1.5g1.8g1g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.5g6.7g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470