Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g15g72kcal1.1g7.8g4.1g0g
Hermesetas-jauhe0.7g2.2kcal0g0.4g0g0.3g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen1.1g4.1kcal0.6g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g431kcal9g17.6g36.6g1g
Valittu annoskoko52g216kcal4.5g8.8g18.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g108kcal2.3g4.4g9.2g0.3g
Arvot/100g100g412kcal8.6g16.8g34.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038