Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Maissi, pakaste (Spar) 200g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Lihapulla 1kpl/15g6.2g15kcal0.9g0.6g0.9g0g
Makaroni, tumma 5g18kcal0.7g3.3g0.2g0.3g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, mieto0.7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g95kcal3.8g13.2g2.2g1g
Valittu annoskoko53g48kcal1.9g6.6g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g24kcal1g3.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g91kcal3.6g12.6g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735