Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)14g103kcal0g0g11.4g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g85kcal0g0g9.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki18g10kcal1.5g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g396kcal3g1.8g42g0g
Valittu annoskoko53g198kcal1.5g0.9g21g0g
Annoskoko puolitettuna26g99kcal0.8g0.5g10.5g0g
Arvot/100g100g378kcal2.9g1.7g40g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880